OM VORES MAINECOON KATTE

www.ljbweb.dk

Forside
Vores katte
Fallamir
Blue Nun
Yonex
Mail til os
Links

Om os

 

I sommeren 2004 besluttede vi, at anskaffe os en kat igen. Vi har tidligere haft en almindelig huskat.

Så vi talte om at købe en perser, men da vi tog på katte udstilling, blev vi meget hurtigt enige om at det ikke skulle være en perser.

Vi var så heldige at møde Laila & Jan fra North Hopes Maine Coon, som havde tre Maine Coon killinger med på udstillingen og vi faldt øjeblikkeligt for en af killingerne.

 

       

Vi aftalte, dagen efter, at vi skulle besøge dem, sammen med vores sønner, for at de kunne se os an og vi kunne se killingerne i deres daglige miljø. Vi talte om hvilken killing som var bedst for os.

Laila & Jan tog os med på besøg hos en anden opdrætter for vi kunne se på deres killinger.

Vi besluttede, at det skulle være en killing fra North Hopes og da det skulle være en ene kat, rådede de os til at købe Fallamir, som havde det bedste temperament til at være alene.

Nu skulle begge parter tænke over tingene og vi var så heldige at vi gerne måtte købe Fallamir.

Nu var vi blevet bidt af Maine Coon og efter tre måneder fandt vi Blue Nun via Internettet hos Mette & Anders fra Chimera Maine Coon.

Vi sendte en mail til dem og fik en aftale om se deres killinger. Der skulle kun dette besøg til, før vi spurgte om vi måtte købe Blue Nun. Det var Mette meget positiv overfor. Men da der var andre som også var interesseret i hende, måtte vi vente i spænding på om vi kunne komme i betragtning.

Vi aftalte, at komme på besøg igen næste weekend. Her blev den endelige beslutning taget.

                                                    


<